Om mig

Michael Bo Jørgensen

Michael Jørgensen

Jeg er storforbrugere af sjove, nye og spændende sociale medier. Jeg blogger, jeg chatter, jeg kommunikere og jeg nyder det.

Og så mener jeg, at jeg har fundet hemmeligheden bag et succesfuldt Online Social liv, uanset om det er privat eller business – det handler om KARMA! Jo mere du giver og deler, af de gode positive ting, med dine netværk, jo mere får du tilbage. Det er da lige til at blive glad i låget af – hjælp andre så meget du kan, og få tilbage i pose og sæk!

Jeg deler ud af tips, tricks og ideer her på sitet – de er til dig, helt gratis.
Jeg henter min inspiration i ind og udland. Jeg samarbejder og netværker med mange af de bedste bloggers, twitters, facebookers der er derude og siger iøvrigt præcis det jeg mener 😉

Jeg har arbejdet med online medier siden 1998. Jeg har skabt Mentorcast.com og iPilot.dk. Jeg har arbejdet for bl.a. TV2, TEMPURog SAS Institute, med websites og online markedsføring, SEO og Sociale meider.

I dag er jeg ansat som Online salgs- og marketingchef for skofirmaet LeBOCK.  Jeg er samtidig online freelancer og rådgiver indenfor Web Marketing og Social Media. Ligesom jeg rådgiver private og virksomheder i Personlig Online Branding og kunsten at leve med sit online ego.

skriv til michael@socialkarma.dk hvis du vil vide mere om mig, eller har spørgsmål… eller bare vil sige hej :).

Vi ses derude…

2 responses

3 12 2010
Michael Meinhardt

Jeg vil både sige HEJ og så kommentere din blog om FISKE FILOSOFIEN. Jeg er en af dem der arbejder med FISH!
Jeg er faktisk ham der var så heldig at rende ind i de mennesker, der netop havde produceret filmen. Det har været 10 fantastisk sjove år med FISH! i alle mulige retninger: Det samarbejde vi ønsker, den service vi ønsker at yde, den ledelse vi ønsker at stå for, de møder vi ønsker osv. For nogen mennesker er FISH! blevet en tilladelse til at leve et helt og fuldt liv. For andre er FISH! blevet det sjov vi har sammen. Man vælger selv, hvad FISH! er for mig og for os.
I starten var det noget med at tvinge medarbejderne til at have det sjovt. Når de der fiskehandlere kan, så kan I sgu også. Men bliv nu ikke for vilde. Nå, har det også noget med mig at gøre. Jeg er jo chefen! Skal jeg også være nærværende, lege og gøre jer glade?
FISH! kan også være kulturen, værdierne, adfærden, lederstilen. Hvis det virker, så vær det! Hvis det virker, så gør det! Hvis det virker, så tænk det!
Sjovt, ikke?
Bedste hilsner, Michael

4 12 2010
SocialKarma

Jamen HEJ Michael 🙂

Tak for din respons – det er interessant at høre fra en med FISH inde på livet 🙂

Jeg vender nok lige tilbage til dig, da jeg pt. arbejder på et projekt med online kommunikation, med en positiv vinkel. Jeg er sikker på, at der er elementer i FISH som er brugbare i en online sammenhæng.

mvh
Michael Jørgensen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: